Despre noi

Suntem o echipă formată dintr-un fotograf și un videograf. Ne-am construit pachetele de servicii astfel încât, acestea să se potrivească fiecărei povești în parte. 

Știm că pentru voi, aceste momente vor fi de neuitat. Sunt momente intime, personale, baza celor mai frumoase amintiri. De aceea, pachetele de servicii pot fi personalizate după dorințele voastre.

Ne vom asigura că cele mai frumoase amintiri, dar și cele mai bune momente vor rămâne imortalizate, furând clipe din timp atât prin fotografie, cât și prin videografie.

Fotograf

Salut! Mă numesc Robert și sunt fotograf de evenimente. Sunt o persoană ce consideră că mereu se pot învăța lucruri noi, lucruri chiar de la voi, mirii noștri. Astfel, îmi doresc să învăț în continuare de la voi ce este iubirea și vreau să surprind această iubire unică a fiecăruia prin intermediul fotografiei. Primul meu aparat foto a fost un dslr ce l-am achiziționat cu gândul de a mă juca cu el în vacanțe și în timpul liber. Trebuie să recunosc că joaca a început să devină o pasiune, iar pasiunea o plăcere și de aceea, am început să mă dedic foarte mult acestei activități. Câțiva ani mai târziu am reușit să-mi cumpăr tehnica necesară cu care să fiu gata să-mi încep cariera. Ce-mi doresc este să surprind momente unice, pline de emoție și fericire. Îmi doresc să vă „scriu” povestea.

Aparatura foto:

Din dorința de a nu rata niciun moment ne-am asigurat că dispunem de ultima tehnologie ce ține de fotografie și videografie. Astfel, camerele pe care le folosim sunt mirrorless full frame. Pentru fotografiere, utilizăm un Canon R6 cu obiectivele: Canon Rf 50mm f1.8. Tamron SP 35mm F1.4 și Tamron Sp 70-200mm F2.8 G2. Blitz-uri: Godox Ad200 Pro și Godox v860ii. Lumină continuă: lampa Godox LC500 led stick.

Despre noi

Videograf

Salut! Mă numesc Andrei și sunt videograf. Știu cât de importante sunt aceste momente pentru voi și de aceea, eu mă voi asigura că voi filma fiecare emoție din ele. Pasiunea mea a pornit din dorința de a imortaliza momentele noastre speciale din familie și am descoperit că am o înclinație spre videografie. Am decis să mă perfecționez și să învăț cât mai multe despre tot ce ține de cinematografie. Cu timpul, mi-am permis și aparatura profesională de care aveam nevoie pentru a obține calitatea cea ma bună din ceea ce făceam.

Aparatura video:

Pentru realizarea filmărilor dispunem de un Sony a7III cu obiectivul Sigma 28-70mm F2.8. Ne asigurăm că filmările vor fi cât mai cinematice utilizând stabilizatorul Dji RSC 2 filtru ND și microfon extern.